Ege Parça Eşya Taşıma

İstanbul – Fethiye Parça Eşya Taşıma

İstanbul – Fethiye Parça Eşya Taşıma

Günümüzde büyük parça eşyaların taşınması için kargo yerine artık farklı seçenekler var. İstanbul – Fethiye parça eşya nakliye hizmetleri bu taleplerinizi karşılamak üzere kurulmuştur. Hizmetlerimizden faydalanmak için yalnızca telefonlarımızı aramanız yeterli oluyor. Sonrasında profesyonel ekibimiz eşyanızı teslim almak üzere belirtilen adrese istenen tarih boyunca gelerek eşyayı sizden teslim alıyor. Dilerseniz şimdi süreci biraz daha yakından inceleyelim. Hizmetimiz ile alakalı olarak öncelikli bilinmesi gerekli olan kavram bu sistemde büyük parça eşyaların taşındığıdır. Dolayısıyla göndermeyi düşündüğünüz eşyanın büyük boyutlara ve hacme sahip olması gerekmektedir diyebiliriz.

Takdir edeceğiniz gibi bu tarz bir çalışma kurumsal hizmet anlayışı gerektiriyor. Dolayısıyla huzurlu bir nakil hizmeti almak önemlidir. Buradan hareketle firmamız sigortalı nakliyat olarak bilinen hizmeti gerçekleştirmektedir. Bu sebeple tüm dikkatli ve titiz çalışmamıza rağmen firmamızdan kaynaklanan muhtemel bir hasar durumunda sigorta devreye giriyor ve herhangi bir mağduriyet yaşanmasının önüne geçiyor. İsterseniz şimdi de hizmetlerimiz ile ilgili diğer önemli satır başlarını paylaşmaya çalışalım. Adresinize ulaşan ekibimizin önceliği bir izolasyon çalışmasıdır. Karton koliler, straforlu köpükler ve son olarak streç film ile sarılarak izole edilen eşya artık yola çıkmaya hazır hale getiriliyor. Çünkü bu izolasyon işlemi gerçekleşmediğinde daha sağlıklı bir nakilden söz etmek maalesef mümkün olmayacaktır. Tabi bu işlem sonrasında sizlere eşyanızı teslim aldığımıza dair bir belge düzenliyoruz. Bu belge hemde sigorta işlemlerinde kullanılacak belgedir

Konsept bir anlayışa sahip firmamız parsiyel nakliyat dışında daha bir çok kaliteli hizmet üretiyor. Karayolu yük nakliyecılığı, evden eve taşıma, asansörlü yük nakliyecılığı, ilk aşamada sayabileceğimiz hizmetlerimiz arasında yer almakta. Bunun beraberinde eşya depolama gibi önemli bir hizmetimizin daha bulunduğunu ayrıca vurgulamakta yarar görüyoruz. İzin verirseniz bu noktada parça eşya nakliye hizmetimiz kapsamında diğer eşyaların neler olduğuna bakalım. Sözgelimi bu eşyalar bir mobilya grubu ya da çok sayıda koli ya da çuvallardan oluşan ticari gönderilerden oluşabiliyor. Lütfen İstanbul – Fethiye parça eşya nakliye hizmetleri hakkında sormak istediklerinizi firmamızın 7/24 açık bulundurulan telefonları üzerinden firmamız ile paylaşınız. Firma yetkililerimiz sizleri yanıtlamaktan mutluluk duyacaktır efendim. Görüşmek dileğiyle esen kalınız.

Sıkça Sorulan Sorular

Parça eşya taşımacılığı, az sayıdaki eşyalarınızın eşya hassasiyeti ön planda tutularak güvenli ve hızlı bir şekilde taşınması işlemidir. Taşınma işlemi istediğiniz iki konum arasında yapılır ve deneyimli ekiplerimiz tarafından ambalajlanır ve hazırlanır. Bu işlem gerçekleştirilirken eşyalarınızın güvenliği ve gizliliği bizim için önemlidir. 25 yıllık deneyimlerimiz ve binlerce mutlu müşterimizin bizi tercih etmesinin başlıca sebeplerinden birisi budur.
Firmamız taşıma işlemlerini hem hızlı hem sorunsuz, hem de zamanında yaparak müşterilerinden tam not almaktadır. Deneyimli ekibimiz, özel dizayn edilmiş araçlarımız ve 7/24 hizmetimiz ile sizlerin de eşyalarınızı taşımak için buradayız. Bize ihtiyacınız olduğu her an ulaşarak en uygun fiyata hizmet alabilirsiniz. Parça eşya taşımacılığı yapan firmalar arasında lider konumdayız. Geniş araç filomuz ve deneyimli personellerimiz ile müşterilerimizi memnun etmeye devam ediyoruz. Mobilya, tekstil ürünleri, mutfak eşyası, beyaz eşya gibi taşınmasını istediğiniz tüm eşyalarınızı parça eşya taşımacılığı sistemi ile anında taşıyoruz. Bize hemen şimdi ulaşarak her konuda destek ve hizmet alabilirsiniz.
Firma bünyesinde bulunan araçlar ile parça eşya taşımacılığı hizmeti sunmaktayız. Bu hizmet için düzenli olarak günlük, haftalık ve aylık olmak üzere seferler organize edilir. Parça eşya taşıtacak müşterimize uygun bir zamanda uygun ücret karşılığında parsiyel (parça eşya) eşyalarının nakliyesini gerçekleştirmekteyiz. Tüm yurt geneline günlük parsiyel taşıma hizmetimiz mevcuttur.

Parsiyel taşıma için İstanbul Ege Nakliyat elinizde bulunan parça eşyalarınızı zamana uygun olarak güvenle şehir içi ve şehirler arası taşımaktadır. Her bütçeye uygun parsel ev eşyası taşıma fiyatlarımız ile şehirler arası nakliye de uygun fiyat avantajlarımızdan yararlanabilirsiniz az sayıda eşya taşıma veya komple ev taşıma işleminiz için firma olarak her zaman yanınızdayız. Ülkemizin dört bir yanında bulunan ofislerimiz ve araç filomuz ile tüm Türkiye içerisinde eşyalarınızı güvenle taşımaktayız.

Müşterilerimizin talepleri doğrultusunda sigorta yapıyoruz. Nakliye iş kolu ile ilgili sigortalar için yasal bir zorunluluk yoktur. Müşterilerimize bizim ile iletişime geçtikleri an sigorta yapmalarını öneriyoruz. Sigorta uygulanması fiyata ekstra bir yük bindireceğinden bu hizmet tamamen istek doğrultusunda uygulanır.

Biz Sizi Arayalım

Paylaşın:

Çağrı Merkezi Whatsapp Destek