Ege Parça Eşya Taşıma

Kurumsal

Deneyimli Personel

Ege Nakliyat olarak alanında uzman personellerimizle hizmet vermekteyiz.

Son Model Araçlar

Her türlü nakliyat ihtiyacına uygun araçlarımızla 7/24 hizmetinizdeyiz.

Paketleme Hizmeti

Özel ithal edilen kaliteli malzemelerle eşyalarınızı güvenle paketliyoruz.

%100 Müşteri Memnuniyeti

Taşıma işleminin başından sonuna kadar sizlerin memnuniyetini önemsiyoruz.

İstanbul Ege Nakliyat

Parça Eşya Taşımacılığı

Geniş bir araç filosuyla farklı ebatlara sahip olan her çeşit parça eşyanın taşınmasında siz kıymetli müşterilerine sunmuş olduğu hizmetle yardımcı olan İstanbul Ege Nakliyat karşılıklı güven çerçevesinde çalışmalarını sürdüremeye devam etmektedir.

Şirket olarak başarılı çalışmalarımızın arkasında deneyimli bir kadro bulunur. Sizlere sunduğumuz hizmetler yalnızca parça eşya nakliyatı ile sınırlı tutulmuyor.

Bunun dışında valiz nakliye, çeyiz nakliye, öğrenci evi nakliye, bekar evi nakliye, tablo nakliye, antika eşya nakliye, beyaz eşya nakliye gibi hizmetlerinden televizyon nakliyecılığına kadar geniş bir hizmet portföyümüz bulunuyor.

0 +
Yıllık Tecrübe
0 +
Mutlu Müşteri

Hizmet Sürecimiz

ucretsiz-ekspertiz

Ücretsiz Ekspertiz

paketlenmesi

Eşyaların Paketlenmesi

yeni-adrese-tasinma

Yeni Adrese Taşınma

Nakliyat Talep Formu

Bırakın Biz Taşıyalım

Neden Bizi Tercih Etmelisiniz ?

Ücretsiz Ekspertiz

Taşıma hizmeti gerçekleşmeden önce ücretsiz olarak gelip eşyalarınızı inceliyor ve taşıma planı oluşturuyoruz.

Sigortalı Taşıma

Tüm eşyalarınız Sigorta altına alınarak güvenliği sağlanır ve Nakliyat sözleşmesi imzalanarak taşıma yapılır.

En Uygun Fiyatlar

Kaliteli hizmet prensibiyle nakliyat sektöründe faaliyet yürüten firmamız en uygun fiyat garantisi sunmaktadır.

Montaj - Demontaj Hizmeti

Deneyimli personellerimizle mobilyalarınız demonte şekilde yeni adresinizde montaj yapılarak taşınır.

Hijyenik Ekipmanlar

Taşıma işleminde kullanılan ekipman ve araçlarımızı düzenli olarak dezenfekte ediyor, sağlığınızı önemsiyoruz.

7/24 Çağrı Merkezi

Müşteri hizmetlerimize günün her saati ulaşabilir, nakliyat hizmetlerimiz konusunda detaylı bilgi alabilirsiniz.

Sık Sorulan Sorular

Merak Edilenler

Parça eşya taşımacılığı, az sayıdaki eşyalarınızın eşya hassasiyeti ön planda tutularak güvenli ve hızlı bir şekilde taşınması işlemidir. Taşınma işlemi istediğiniz iki konum arasında yapılır ve deneyimli ekiplerimiz tarafından ambalajlanır ve hazırlanır. Bu işlem gerçekleştirilirken eşyalarınızın güvenliği ve gizliliği bizim için önemlidir. 25 yıllık deneyimlerimiz ve binlerce mutlu müşterimizin bizi tercih etmesinin başlıca sebeplerinden birisi budur.
Firmamız taşıma işlemlerini hem hızlı hem sorunsuz, hem de zamanında yaparak müşterilerinden tam not almaktadır. Deneyimli ekibimiz, özel dizayn edilmiş araçlarımız ve 7/24 hizmetimiz ile sizlerin de eşyalarınızı taşımak için buradayız. Bize ihtiyacınız olduğu her an ulaşarak en uygun fiyata hizmet alabilirsiniz. Parça eşya taşımacılığı yapan firmalar arasında lider konumdayız. Geniş araç filomuz ve deneyimli personellerimiz ile müşterilerimizi memnun etmeye devam ediyoruz. Mobilya, tekstil ürünleri, mutfak eşyası, beyaz eşya gibi taşınmasını istediğiniz tüm eşyalarınızı parça eşya taşımacılığı sistemi ile anında taşıyoruz. Bize hemen şimdi ulaşarak her konuda destek ve hizmet alabilirsiniz.
Firma bünyesinde bulunan araçlar ile parça eşya taşımacılığı hizmeti sunmaktayız. Bu hizmet için düzenli olarak günlük, haftalık ve aylık olmak üzere seferler organize edilir. Parça eşya taşıtacak müşterimize uygun bir zamanda uygun ücret karşılığında parsiyel (parça eşya) eşyalarının nakliyesini gerçekleştirmekteyiz. Tüm yurt geneline günlük parsiyel taşıma hizmetimiz mevcuttur.

Parsiyel taşıma için İstanbul Ege Nakliyat elinizde bulunan parça eşyalarınızı zamana uygun olarak güvenle şehir içi ve şehirler arası taşımaktadır. Her bütçeye uygun parsel ev eşyası taşıma fiyatlarımız ile şehirler arası nakliye de uygun fiyat avantajlarımızdan yararlanabilirsiniz az sayıda eşya taşıma veya komple ev taşıma işleminiz için her zaman yanınızdayız. Ülkemizin dört bir yanında bulunan ofislerimiz ve araç filomuz ile tüm Türkiye içerisinde eşyalarınızı güvenle taşımaktayız.

Müşterilerimizin talepleri doğrultusunda sigorta yapıyoruz. Nakliye iş kolu ile ilgili sigortalar için yasal bir zorunluluk yoktur. Müşterilerimize bizim ile iletişime geçtikleri an sigorta yapmalarını öneriyoruz. Sigorta uygulanması fiyata ekstra bir yük bindireceğinden bu hizmet tamamen istek doğrultusunda uygulanır.

Çağrı Merkezi Whatsapp Destek